torsdag 21 augusti 2014

MALMÖ.SERIESKOLAN.År 2.

HEJ! Nu är jag alltså tillbaka i kära malmö och har börjat andra året på serieskolan. Detta år är mycket friare än förra och hittills känns de mer som att sitta på ett (superroligt) kontor än att gå i skolan. Förra året hade vi ju liksom lektioner å så och det kommer vi inte ha nu.

Tänkte berätta lite om vad jag kommer jobba med under året:::


Mitt ena stora projekt är en seriebok riktad till i första hand barn med arbetstiteln ROV. (jaa den ska byta namn......men nu heter den så..) Det är en mystisk/sorgsen/färgglad reseskildring som jag inte vill spoila mer än nödvändigt.


Mitt andra stora projekt är är en animerad science fiction-film som just nu heter VID TIDENS RAND. Det här projektet har jag hoppat in i efter att Una Holmquist och Clarissa Siimes jobbat med länge redan, och jag och Una håller nu på att skriva om manus och göra om vissa karaktärer. Den har en egen blogg som vi uppdaterar ibland: Vid tidens rands bloggSen har jag lite olika småprojekt som jag fixar med när jag har tid. Till exempel RISK som är min strippserie som färgläggs av Lina Vain Illalla och hittills släpps i fanzins årtidsvis (sommarnumret hoppas jag ska va klart till bokmässan i Göteborg).
 Och dagboken som jag ritar i varje dag och i första hand går att läsa här på bloggen men även när seriekollektivet Ritualen gör sitt dagboksfanzin Läget.


Hoppas ni är peppade på dom här serierna och filmen för det är jag!!
Vi hörs snart!!<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar